Om Borup Ost - Hillerøds Ostebutik

Borup Ost Butikken Medarbejdere

Borup Ost er en specialbutik, hvor vi gerne rådgiver om ost 

 

Hos Borup Ost i Hillerød har vi et højt ambitionsniveau. Hos os får du altid den rigtige ost og vi tilbyder altid smagsprøver som du kan smage før du køber.

Den tilgang til god service går i ét med vores filosofi om god kvalitet og service. Vi arbejder altid med fokus på at opnå din tillid, ikke kun for at være din daglige leverandør af ost og delikatesser, men ligeledes for at være forretningen du søger, når du vil inspireres og forkæle dine nære.

Skal du holde fødselsdag, fest, reception eller møde har vi også anretningen til det og har du specielle ønsker, vil vi meget gerne høre om dem. Vi vil hos Borup Ost i Hillerød altid gøre vores bedste for at opfylde dem.
 

Udvalgte råvarer

Hos Borup Ost sikrer vi kvaliteten og de gode oplevelser gennem et konstant fokus på brug af gode råvarer. Både vores leverandører og vores sortiment bliver udvalgt på baggrund af gode principper om kvalitet.


Smagsprøver

For at sikre vores kunder, at alt er, som det skal være, tilbyder vi, at du kan smage på vores oste. Er der en ost, du kunne tænke dig at smage, så er det muligt. Smagsprøver er en glimrende metode til at sikre, at alle parter er glade, når vores kunder forlader butikken. Ved at lade dig smage vores oste mener vi, at du kommer hjem med netop den ost, der falder bedst i din smag. Din gode oplevelse er vores primære fokus, og vi håber altid, at vores kunder kommer igen.

Særligt udvalg af oste, PØLSER OG SPECIALITETER

Vi har et bredt udvalg af forskellig ost. Vores primære fokus ligger på at finde kvalitetsoste, der rammer et bredt spektrum af smagsnuancer. På den måde sikrer vi, at vi altid har en ost, der passer til vore kunders behov. De fleste specialoste, som ikke allerede ses i udstillingsmontren, kan skaffes hjem, så spørg endelig løs, når du kigger forbi vores butik eller kontakt os her kontakt@borupost.dk.

 

Borup Ost - Hillerøds ostebutik

- VI HAR GRATIS PARKERING FORAN BUTIKKEN

Kom forbi og besøg os i vores hyggelige forretning på Frederiksværksgade 11b i Hillerød – lige over for Annaborg ved indkørslen til Frederiksborg Slot.

Vi har et bredt udvalg af danske oste samt et stort udvalg af specialoste. Foruden vores dejlige oste kan vi også tilbyde et spændende udvalg i pølser og patéer fra Slagter Munch i Skagen samt specialiiteter som bl.a. marmelader, oliven, tapanader, olivenolie, sennep, kiks og vin.

Borup Ost – Stolt leverandør af ost og specialiteter til hele Nordsjælland.

Borup Ost v/Niels Hammerich · Frederiksværksgade 11b · 3400 Hillerød · Tlf.: 48 27 80 78 · kontakt@borupost.dk